facebook tracking

Hammarstrand

I Hammarstrand ligger Svedeas kontor mitt i den jämtländska centralorten. Här jobbar de flesta med motorskador som reglerare eller tekniker men här utvecklar vi också våra försäkringar för snöskoter och ATV. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt för att hjälpa våra kunder. Till det trivsamma klimatet på kontoret bidrar den uppskattning vi får från många av Sveriges nöjdaste kunder.📞

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Tillsammans har vi över 250 års erfarenhet inom försäkringsbranschen vilket gör oss till ett starkt team inom skadereglering! Lagandan är stark och att hjälpas åt och jobba som ett lag är en självklarhet för oss. Vi har många olika intressen men det vi alla brinner för är att leverera service i toppklass och ha roligt tillsammans! Det är därför inte ovanligt att vi träffas utöver jobbet för en after work, en tur till skogen eller varför inte en omgång kloter?👫

Antal medarbetare
Män och kvinnor
Snittålder

Avdelningar

Våra värdeord

Om ett lag ska nå sina mål är det en stor fördel om man drivs av samma värderingar. Hos oss är den gemensamma företagskulturen ständigt närvarande och präglar allt vi gör. Våra värdeord leder oss till rätt beteende och beslut. Vi är passionerade, vi utmanar, förenklar, reflekterar och ser kunden.

Här kan du läsa mer om vad våra värdeord betyder för oss.

Förmåner och fördelar

Hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför arrangerar vi tävlingar och gemensamma träningspass, som exv yoga eller padel. Och vi är stolta över att ha en bra hälsoförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag om 5000 kr per år.
Hos oss har du det bra. Vi har en schysst tjänstepension och bra semestervillkor. Då vi gillar att jobba mot både gemensamma och personliga mål har vi också ett bonusprogram som ger dig extra klirr i kassan om målen uppfylls.
Vår företagskultur skapar en stark gemenskap och vi hittar gärna på roliga saker tillsammans; från passionsdagar och kulturdygn till vår årliga kick-off som är en av årets höjdpunkter. Senast var vi i Holland.

Hammarstrand

Centralgatan 22
840 70 Hammarstrand Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Svedea AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@teamtailor.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor