Stockholm

Välkommen till Svedeas huvudkontor, mitt på mysiga Kungsholmen. Du hittar oss på översta våningen i arkitektpärlan Brädstapeln där vi har 360 graders utsikt över centrala Stockholm. Med restauranger, matbutik, apotek och SATS i samma hus är det enkelt att få vardagen att fungera. Från vår till höst nyttjar vi våra härliga takterrasser för jobb, lunch eller varför inte en after work🌞.

Totalt har vi 21 avdelningar på huvudkontoret, vilket innebär att huset är fyllt av en rad olika roller och kompetenser🧠. Stämningen på kontoret präglas av en stor gemenskap och öppenhet, här hejar vi alltid på varandra med ett leende och hjälps åt.

Antal medarbetare
Män och kvinnor
Snittålder

Våra värdeord

Om ett lag ska nå sina mål är det en stor fördel om man drivs av samma värderingar. Hos oss är den gemensamma företagskulturen ständigt närvarande och präglar allt vi gör. Våra värdeord leder oss till rätt beteende och beslut. Vi är passionerade, vi utmanar, förenklar, reflekterar och ser kunden.

Här kan du läsa mer om vad våra värdeord betyder för oss.

Förmåner och fördelar

Hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför arrangerar vi tävlingar och gemensamma träningspass, som exv yoga eller padel. Och vi är stolta över att ha en bra hälsoförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag om 5000 kr per år.
Hos oss har du det bra. Vi har en schysst tjänstepension och bra semestervillkor. Då vi gillar att jobba mot både gemensamma och personliga mål har vi också ett bonusprogram som ger dig extra klirr i kassan om målen uppfylls.
Vår företagskultur skapar en stark gemenskap och vi hittar gärna på roliga saker tillsammans; från passionsdagar och kulturdygn till vår årliga kick-off som är en av årets höjdpunkter. Senast var vi i Holland.

Stockholm

Fleminggatan 18
112 26 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Svedea AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@teamtailor.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor