facebook tracking

Umeå

Vårt Umeåkontor ligger mitt i stan, på Rådhusesplanaden 3B, ett stenkast från torget. Här vill man vara både under och efter jobbet! Kontoret är ritat och inrett för att alla ska kunna göra ett bra jobb, men också för avslappnat häng i sköna soffor eller ute på terrassen tillsammans med kollegor. Vi som arbetar här tillhör antingen vår försäljnings- eller kundserviceavdelning. 

Vår främsta styrka är sammanhållningen i gruppen💙. Vi är ett stort team som hjälps åt och stärker varandra. Tävlingar och utmaningar på kontoret är något vi älskar och vi hittar gärna på saker tillsammans efter arbetstid🧑‍🤝‍🧑. Självklart arbetar vi tajt med vårt huvudkontor i Stockholm och har ett löpande utbyte i båda riktningar.

Antal medarbetare
Män och kvinnor
Snittålder

Våra värdeord

Om ett lag ska nå sina mål är det en stor fördel om man drivs av samma värderingar. Hos oss är den gemensamma företagskulturen ständigt närvarande och präglar allt vi gör. Våra värdeord leder oss till rätt beteende och beslut. Vi är passionerade, vi utmanar, förenklar, reflekterar och ser kunden.

Här kan du läsa mer om vad våra värdeord betyder för oss.

Förmåner och fördelar

Hälsa och välmående är viktigt för oss. Därför arrangerar vi tävlingar och gemensamma träningspass, som exv yoga eller padel. Och vi är stolta över att ha en bra hälsoförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag om 5000 kr per år.
Hos oss har du det bra. Vi har en schysst tjänstepension och bra semestervillkor. Då vi gillar att jobba mot både gemensamma och personliga mål har vi också ett bonusprogram som ger dig extra klirr i kassan om målen uppfylls.
Vår företagskultur skapar en stark gemenskap och vi hittar gärna på roliga saker tillsammans; från passionsdagar och kulturdygn till vår årliga kick-off som är en av årets höjdpunkter. Senast var vi i Holland.

Umeå

Rådhusesplanaden 3B
903 28 Umeå Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Svedea AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@teamtailor.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor